مقدمه
در این پروژه به شما نشون میدیم که چجوری میشه با استفاده از ماژول Pico و Cricket رو به شبکه WiFi وصل کرد و یک نوتیفیکیشن به تلفن همراه ارسال کرد. در ضمن، دلیل اینکه چرا استفاده از ماژول کریکت باعث میشه هنگام اتصال به شبکه WiFi برق کمتری مصرف بشه رو هم خواهم گفت. مزیت استفاده از این ماژول اینه که دستگاه می تونه چندین ماه و شاید چندین سال با چندتا باتری کار کنه.
قطعات لازم جهت انجام پروژه
قطعات لازم
-
Cricket Wi-Fi module (ماژول وایفای کریکت)
-
Raspberry Pi Pico (میکروکنترلر رزبری پای پیکو)
-
(Battery Holder (AAA x 2) (نگهدارنده باتری دوتایی)
-
Crocodile Clips cables (گیره های سوسماری)
نرم افزار ها و سرور های آنلاین مورد نیاز
هدف از انجام این پروژه چیست ؟
هدف ما اینه که این پروژه مرجعی باشه برای تمام افرادی که قصد دارن دستگاههای IoT مختلف مجهز به انواع سنسورها (برای مثال دوربین یا تجهیزات جانبی و پیشرفته دیگه) بسازن. میشه به جای LED چشمکزن از منطق (logic) و پردازشگرهای محاسباتی دیگه مثل استنتاج یادگیری ماشین بر روی صوت و تصویر استفاده کرد. بدین ترتیب میتونیم دستگاهها و سیستمهای پیشرفته از جمله سیستم امنیتی برای خانه بسازیم.
تمامی افرادی که دانش پایهای از IT دارن میتونن این پروژه رو انجام بدن. در این پروژه، فرایند ساخت این دستگاه رو مرحله به مرحله برای شما توضیح میدیم.
اگه میخواهید در مصرف برق صرفهجویی بیشتری کنید میتونید از میکروکنترلرهای دیگهای به غیر از Pico استفاده کنین. اما Pico با توجه به سرعت قابل قبولی که داره برای ما ایدهآل هست.